Centre Logístic de Bicicletes Olot

dilluns, 5 de maig del 2014

El Centre Logístic de Bicicletes a Olot

Fa mes de 20 anys que a ATMA, l’Agència de Turisme Mediambiental, treballem per l’estudi, la gestió i la promoció del turisme en el medi natural a la comarca de la Garrotxa, mitjançant un seguit d’activitats relacionades amb el medi ambient i la seva vessant més lúdica i educativa. Projectes de promoció i divulgació dels valors naturals, programes d'educació ambiental o gestió d’infraestructures turístiques son alguns dels aspectes que hem treballat, tenint sempre en compte el respecte cap al medi i el seu coneixement per part dels ciutadans.
Tot això ho podem fer gràcies a la gestió de dos equipaments que es complementen i que permeten al visitant curiós gaudir d’una comarca en moltes ocasions mal coneguda. D’una banda el Càmping Natura, fundat l’any 1998 a Les Preses i ubicat al peu del Puigrodó, on hi ha un mirador de la zona volcànica de La Garrotxa i des d’on surten diversos camins pedestres per passejar fins al volcà Racó. El càmping ofereix als hostes un ambient tranquil i familiar i un punt d’estada per visitar la comarca. En aquest sentit, és interessant arribar-se fins a la Vall d’en Bas, antiga zona lacustre que és una de les valls més fèrtils de Catalunya i on estan establerts els pobles de El Mallol i Hostalets d’en Bas, declarats conjunts històrico-artístics. La vall també té una zona de bany a l’Àrea Recreativa dels Pins, a Sant Privat d’en Bas.
Pels més esportistes a ATMA gestionem també el Centre Logístic de Bicicletes, a menys de deu minuts en cotxe del càmping. Allà es poden llogar bicicletes i contractar trasllats i recollides al llarg de les Vies Verdes de Girona, un antic tram ferroviari convertit en un carril per a bicicletes que cobreix els trams Ripoll-Olot-Girona-Sant Feliu de Guíxols. Aquest extens camí permet al ciclista endinsar-se en uns paratges naturals dels que destaquem, per exemple, la ruta del Carrilet, que, té un traçat de 57 quilòmetres travessa tres comarques i dotze pobles recorrent les valls dels rius Fluvià, Brugent i Ter. A més a més, des del Centre Logístic oferim un seguit de rutes de diferent distància i grau de dificultat pel territori perquè tothom trobi un recorregut adient a les seves necessitats.
No dubteu a venir si voleu passar una agradable estada a la nostra comarca o gaudir de les nostres rutes en bicicleta, sigui amb amics o amb família. Hi sou benvinguts.
Si voleu més informació de les nostres activitats, podeu consultar la nostra web:
El nostre blog:
O el nostre facebook:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada