Centre Logístic de Bicicletes Olot

dijous, 11 de setembre del 2014

Pedalant per la V de la Diada

L'any passat, el jardiner gironí Eduard Sadurní va recórrer durant 41 dies tot Catalunya a bord d'una bicicleta per reivindicar la independència. En total, uns 250 ciclistes van recolzar la seva iniciativa. Així va néixer l’associació Pedalem per la Independència, una entitat sense ànim de lucre que pretén conscienciar al major nombre de catalans perquè es sumin al projecte de votar el 9 de novembre d’enguany. El passat 16 d’agost va sortir amb onze ciclistes més cap a Brussel·les per entregar una petició al Parlament Europeu per reclamar el dret a decidir dels catalans. Més endavant van ser rebuts al Parlament de Catalunya per Ernest Maragall, Josep Maria Terricabras i Francesc Gambús.
Per un dia tan especial com avui, 11 de setembre de 2014, tricentenari de la caiguda de Barcelona i dia de la celebració de la V de la Diada a Barcelona, Pedalem per la Independència ha organitzat rutes en bicicleta des de diversos punts de Catalunya, que confluiran a la capital catalana per participar en els actes multitudinaris d’enguany. En principi, s'han creat sis rutes diferents des de tot el territori català - com Puigcerdà, la Seu d'Urgell, Vielha, Lleida o Gandesa que confluiran l'11 de setembre al vèrtex de la V que es farà al centre de Barcelona, a la plaça de les Glòries. Les rutes trepitjaran les 41 capitals de comarca catalanes.
Per participar només calia tenir més 16 anys, tenir clara la ruta i els objectius de l’associació i apuntar-se a la web www.pedalemperlaindependencia.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada