Centre Logístic de Bicicletes Olot

dijous, 10 d’abril del 2014

Visita d'un Institut de Viladecans

Ahir al matí un institut va realitzar una de les rutes plantejades pel Centre Logístic de Bicicletes, a Olot, en una visita a la Garrotxa des de la població de Viladecans.
Després d’allotjar-se i dormir a la Torre Malagrida, alberg juvenil de la ciutat, van iniciar la seva ruta des del Centre Logístic, que havia muntat per a ells una ruta a mig camí entre la Ruta de les 6 Fonts i la Ruta de la Fageda, dos dels trajectes en bicicleta que ofereix el Centre. Després de sortir d’allà van dirigir-se cap a les Fonts de Sant Roc, situada en el punt on es troba el riu Fluvià amb el barri olotí de Sant Roc, per després continuar cap a la Font de la Puda, on hi ha un passeig que porta des del canal de l’antiga fàbrica al costat dels horts que foren creats al costat del canal fins a la Font de la Gruta. Van arribar així al Parc de Pedra Tosca, ubicat a la Via Verda, la Vall del Corb i Can Jordà, per dinar a l’Àrea de Can Serra.

Tot seguit van travessar la famosa Fageda d’en Jordà i la costa de Pujou, fins arribar als paratges de la Moixina i després al Parc Nou, on es troba la Torre Castanys, un edifici singular de l’època dels “indianos” on està situat el Museu dels Volcans. Finalment la ruta arribà al seu punt de partida, al Centre Logístic de Bicicletes a Olot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada