Centre Logístic de Bicicletes Olot

divendres, 28 d’agost del 2015

Inventen una bici per pedalar diferent

Quan ens pensàvem que ja ho havíem vist tot en el món de la bicicleta, ara ens enterem de que s'ha inventat una bici que pot pedalar de sis formes diferents. El seu nom és Caron i els seus dissenyadors han fet que es pugui pedalar amb els dos peus alhora en la mateixa direcció, només amb un d'ells, alternant el peu esquerre i el dret com si estiguéssim fent stop .... Tot plegat han aconseguit un vehicle que serveix, no només per desplaçar-se sinó també per exercitar les cames de forma diferent i fer esport de forma quasi professional. Per canviar d'un a altra manera, només cal accionar un mecanisme situat al manillar. De fet, no cal adquirir la bicicleta sencera, ja que el sistema ha estat pensat perquè es pugui instal·lar en qualsevol. Els seus creadors asseguren que, un cop t'acostumes, utilitzar una Caron és absolutament natural. Tant, com si es tractés de qualsevol altra bicicleta.
De moment, Caron és només un projecte per al qual s'estan recollint fons a través de la plataforma Indiegogo. Es pot col·laborar amb diferents quantitats: per 220 euros rebràs a casa un kit autoinstal·lable. A canvi de 510 obtens una bicicleta de nen equipada amb el sistema. I per 710, una bicicleta d'adult amb la qual experimentar en les teves pròpies cames la sensació de moure 'd'una forma tan particular.
Suposo que a tothom li costarà al principi fer uns moviments tan poc naturals, i que costarà mantindre l'equilibri, però tot és posar-s'hi i ampliar la nostra forma de moure'ns sobre dues rodes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada